søndag 27. mai 2018


Stå sammen

Stå sammen
Luis Suarez fikk tidenes strengeste straff fra FIFA og ikke overraskende.  Det er tøffe tider for Liverpool-supporterne, men vi må bare stå sammen som vi har gjort i 122 år. Vi har stått sammen i triumf og tragedier og det gjør vi selvsagt nå også.

Selv om Spiceboys tar avstand for Suarez sin oppførsel og det ikke kan forsvares, så er han fortsatt vår Suarez. Han er Liverpools nr 7 og den beste hjelpen vi kan gi han er å støtte han og ikke svikte han. Selvsagt er det tungt å se at mange mennesker benytter anledningen til å slenge dritt å prøve og ”drepe” en av verdens beste fotballspillere.

Den beste måten å heve seg over dette lavmålet er og ikke kommentere straffen og heller stå sammen å se framover. Vi får ikke gjort noe med straffen og kanskje er ikke siste ord sagt.

Vi må stå sammen og ingen enkeltspillere er større enn Liverpool FC.

Verdier
Spiceboys sine verdier er samhold, respekt og støtte Liverpool FC, spillere og managere og så lenge Luis Suarez er Liverpool-spiller så svikter vi han ikke, men tar avstand fra en slik oppførsel.

Spiceboys ønsker alle en fortsatt god sommer og vi kan love dere at vi jobber med nye eventyr og vi gleder oss til PL og CL på JP og dette er ikke slutten, men bare startenMalia Kristiansund

2 Comments


  • Roger Hojem 3 år 335 dager siden
    Svar til Five times Det er ingen fare for at Liverpool – supporterne skal bli noen sauer. Synes Liverpool opptrer profesjonelle og det som kjennetegner Liverpool FC er at de alltid reiser seg. Ønsker ikke å slenge dritt om andre lag og deres supportere, men de fleste vet hva jeg mener om Manchester United. Spiceboys sine verdier er å støtte Liverpool FC og klubben i vårt hjerte. Vi ønsker ikke å slenge dritt om andre lag og deres spillere. Dette gjenspeiler seg også på kamper på Rica at vi synger Liverpool sanger og ikke stygge sanger om rivalene. Det handler om å støtte laget i ditt hjerte og hva de driver med lengre borte i Storgata bruker vi ikke energi på. Vi er stolt over det vi har bygget opp i felleskap og eventyret har jo så vidt startet. YNWA Roger Hojem

    Reply
  • Five times 3 år 335 dager siden
    YNWA Luis Suarez. Vi må ikke bli slik som Manchester United fansen å vende klubben og manageren ryggen i motgang. 400 000 United fans meldte seg ut av klubbens offisielle nettside når United tapte 0-3 hjemme mot Liverpool. Nå som Moyes er ute, så kommer vel sauene tilbake. Selv om de bruker all sin energi og frustrasjon for den sporslige motgangen på Liverpool og Suarez, så må vi ikke glemme at tre av deres største legender er en voldsmann Eric Cantona og en alkoholiker og konemissbruker George Best og Ryan Giggs som var utro mot sin kone og hadde et sex forhold på si med sin brors kone i over åtte år. Liverpool kommer styrket ut av dette og motgang gjør oss sterkere!

    Reply

Add Comment

Lagt inn 3 år 335 dager siden av Roger Hojem

Tag:
Kategorier:
Lest: 1674 ganger
Skriv ut
Enter the name you would like to appear on the comment.
(required)
Enter the email you would like to use to get updates. You email is not visible and can not be used by other users.
(required)
Enter you comment help.
CAPTCHA image
Enter the code shown above in the box below
  Post Comment
 


Artikkelforfattere:

Roger Hojem (777)
Spiceboys (10)
Arve Kvalvik (10)
Kjetil Johnsen (5)


Søk:

 Søk
 
 

 

 


nettsiden er produsert og publisert av ramvik.no

(C) Spiceboys